De kosten van levensonderhoud in Australië vergelijking met de VS

Éen van de Amerikaanse populaire bestemmingen voor expats is Australië. Vaak hebben ze weer naar Australië om een nieuw leven te beginnen vanwege het gunstige klimaat, de werkgelegenheid en de levensstandaard. Voordat hij dit duik, hebben deze intrepid reizigers bestudeerde de kosten van levensonderhoud in Australië vergeleken met de VS en zij hebben besloten dat Australië is the place to be. Hier zijn de gemeenschappelijke basislijnen dat deze individuen behoove naar Australië hun nieuwe thuis
De kostprijs van materiële. Tijdens het verplaatsen naar een ander land moet je de werkelijke dollars en centen moet je om de dop van of u op zoek bent om te huren of op zoek naar onroerend goed te kopen te bepalen. Terwijl u kunt vinden de vergelijkende prijzen van gelijkaardige huizen tussen Australië en de VS, er veel verschillen dat ook moeten worden overwogen wanneer maken deze vergelijking, zoals locatie en kwaliteit deel uitmaken van de vergelijking.

Het belastingstelsel. De belasting op het systeem in Australië staat heel ver van de Amerikaanse fiscale tarief. Het Amerikaanse systeem verschilt omdat er een federale belasting systeem, alsmede een staat belastingstelsel ernaast. Anderzijds, Australië heeft een inkomstenbelastingstelsel en er is een 1,5% gezondheidszorg heffing op alle belastingbetalers welke fondsen de gezondheidszorg Down systeem Under.

Eten en drinken. Amerika heeft een van de laagste voedsel en Essentials kostprijs in de wereld. Anderzijds, de kostprijs van voedingsmiddelen in Australië is behoorlijk hoog vooral door de kosten van vervoer. De totale kosten hoewel kunnen behoorlijk bedriegt als persoonlijke voorkeuren en smaken drive de kosten van voedsel waar u kan worden.

Zorgkosten. Dit is waar het grote verschil in de kosten van levensonderhoud in Australië ten opzichte van de VS ligt. De 1.5% van de inkomsten heffing middelen van de Staat gezondheidszorg in Australië. Dit maakt de gezondheidszorg in Australië een stuk goedkoper vergeleken met die in de VS. In de VS, is een groot deel van de gezondheidszorg voor rekening van particuliere verzekeringsmaatschappijen, die drijft de kosten. Dit is een van de redenen waarom de kosten van levensonderhoud in Australië ten opzichte van de VS is relatief goedkoper.

Hoewel er een idee dat de Verenigde Staten is een van de goedkoopste eerste wereld landen te wonen en dit wordt allemaal te meer duidelijk als je de kosten van levensonderhoud in Australië is in vergelijking met de VS. De kosten maar kan gecompenseerd worden door wat er is beschreven in Australië Forum zijn "de voordelen van die in Australië wonen en de vooruitzichten voor de Australische economie" die op zoek zijn veel beter vergeleken met die van de VS. Australië is in continue groei en is nog steeds een van de economisch meest stabiele landen in de wereld tijdens de wereldwijde financiële recessie. Dit heeft gereden met de kosten van levensonderhoud Down Under naar boven met name in de sterk verstedelijkte centra van de uitgestrekte land. Dit moet de allesoverheersende factor als je de kosten van levensonderhoud in Australië evaluatie in vergelijking met de VS.

No comments:

Post a Comment