True Of False - Hoge Inkomen = Hoog Wealth

Denkt u maken van meer geld betekent met meer rijkdom? Veel mensen doen omdat lijkt het logisch dat hoog inkomen zou vertalen naar hoge rijkdom. Dit is niet waar!

Kent u mensen die veel geld maken uit hun zakelijke of baan maar nooit lijken eventuele geld hebben? Of misschien ze geld hebben, een luxe huis en fancy speelgoed zoals dure auto's en boten, maar zij hebben nog naar werken elke dag om einden te maken voldoen?

Terwijl deze mensen met een hoog inkomen, ze hebben zeer lage welvaart.< Toen sprekende met aspirant cliënten of mensen in een seminar, ik houden lopend in deze situatie en ik altijd kom tot dezelfde conclusie:

Making veel geld heeft niets met rijkdom.

Just deze week, was ik praten naar een nieuwe klantenbeheerder runt een zeer succesvol bedrijf. Hij maakt honderdduizenden dollars elk jaar, maar heeft meer passiva dan hij activa heeft. De reden lijkt te zijn dat terwijl hij heeft gemaakt ongelooflijke inspanningen om zijn bedrijf succesvol, hij nooit heeft de tijd of energie gewijd aan leren hoe om zijn investing succesvolle.

Dit is geen kritiek deze client. Het is meestal wat we zijn onderwezen.

We zijn vaak onderwezen om harde werken bij onze baan of ons bedrijf en op onze financiën omdraaien een financieel adviseur die kan wel of niet weten wat hij of she doet.

In Bovendien werd deze client gegeven sommige arme advies omtrent zijn belastingen, dus nu heeft hij werken, zelfs harder terug te betalen belastingen dat correcte fiscale planning kunnen hebben verhinderd.

Like onze financiën, worden we vaak onderwezen dat belastingen zijn te moeilijk dus we moeten "hand hen over" aan een belasting adviseur die kan wel of niet weten wat hij of she doet.

In werkelijkheid, kunt u niet "hand over" uw belastingen een belastingadviseur. U hebt om genoeg van de regels te weten wanneer naar uw belastingadviseur ga voor advies leren.

- Vergroten van de kennis = toenemende welvaart -

Het antwoord, geen kwestie wat uw niveau van inkomen of rijkdom, is hetzelfde. Het duurt kennis om financieel (en fiscale worden) gratis. Als u vragen een zeer succesvolle miljonair of miljardair, zullen zij vertel je een van hun wezenlijke geheimen is bezitten een divers, dwarsdoorsnede van kennis in ALLE gebieden van business. En ze stoppen nooit leren!

No comments:

Post a Comment