Massive jobs Ontslagen - Familie-Survival cursus van actie voor Laid Off en financiële problemen

Volgens Amerikaanse Labor Department statistieken, landelijk 17.000 werknemers werden ontslagen of ontslagen in januari alleen.

Componenten van uw Ontslag

Werkervaring

Statistieken zijn niet bestemd voor het aantal gezinnen die omvat, maar om zeker te zijn een heel groot percentage waren de hoofden van de gezinnen. Het is belangrijk dat u de werknemer ontslagen worden voorbereid voor de emotionele gevolgen van het ontslaan van uw familie evenals op je.

De huidige bezorgdheid over mo
Als je een lange tijd werknemer met anciënniteit Het is mogelijk inhuren beleid voor de toekomst zou de werkgelegenheid in uw gebied te wijzigen, omdat van de huidige economische omstandigheden.

Het enorme aantal ontslagen die zich op hetzelfde moment nationaal niveau kan positieve en negatieve invloed hebben op uw ontslag.


Essentials: voedsel en kleding Winkelen

Gebruik uw ontslagvergoeding verstandig om bij de opslag van de bijkeuken. Voorkom emotionele winkelen anders "WOW! Die chocolade bedekte artisjokken gevuld met pralines ziet er geweldig uit, naast, ik ben net ontslagen en ik moet mezelf te behandelen. "Misschien onmisbaar blijken te zijn.

Window shopping mall kan zijn geweest op een leuke, gratis familie-activiteit, terwijl geschoren, maar dit is geen goed idee wanneer brak. Denk er eens over! Store na te slaan zie je verschillende items kun je niet kopen. Het kan op verrekening met een gefladder van de emoties die je niet nodig hebt nu.

Essentials: Houd een oogje op emotioneel welzijn voor het Gezin

Job ontslag of plotselinge financiële verlies wordt door een familie kwestie; iedereen in de familie is aangetast door de onverwachte inbraak veroorzaken niet alleen veel ongemak, maar ook veel angst en stress.



Als de lay-off wordt verlengd als gevolg van de afvloeiingskosten zet druk op de familieverhoudingen. het verlies van inkomen en status kan worden emotioneel en stressvol.

Aangezien de familie nog steeds up te dragen onder de hardheidsclausule is het belangrijk dat de echtgenoot van de ontslagen werknemer klaar te zijn om de emotionele gezondheid van het gezin te controleren; de ontslagen werknemer zou wel eens te verdiept in zijn of haar problemen tijdens deze tijd en kan niet tot een probleem te zien in de kinderschoenen.

De beste uitlaatklep voor angstig en verdrietig voor de familie momenten is het gebed binnen het gezin dialoog bijeenkomsten. Zorg ervoor dat u bij het plannen vaak genoeg, zodat opgehoopt gevoelens niet ontploffen.

No comments:

Post a Comment