De Rescue Fantasy

Laten we zwenking vandoor CNN (Constantly Negatieve News), neem een diep adem en neem voorraad. Al dit gepraat over de reddingsoperatie heeft me aan het denken over een zelfondermijnende symptoom Ik zie te vaak, vooral bij degenen die lijden aan Underearning, Debting of die op geld mist, dat zou de "Rescue Fantasy".

Wat is de Rescue fantasie?

ucked in de achterkant van miljoenen geesten is de gedachte of fantasie, dat als de dingen beginnen uit de hand, iemand, iets of iemand organisatie z
Ook als u geld dat u over de mistige zijn waarschijnlijk erg goed in het vinden volk (die meestal de beste bedoelingen) bedrijven (ex.credit card bedrijven) of organisaties die u in staat om door te gaan met bepaald gedrag om geld dat in de Daartoe dienen niet uw belangen. U bent schatplichtig aan iedereen maar jezelf.

Een aantal voorbeelden van hulpmiddelen zou kunnen zijn:

Een echtgenoot of echtgenote

Een ouder of broer / zus

Een relatieve

A baas

Een vriend creditcard bedrijven

Elk ander organisaties of bedrijven die staat je toe om uw betalingen uit te breiden

U kunt niet niet veroorloven om krijg heldere en bewuste met uw geld zoals in het einde is uw leven dat u levenden, niet iemand anders en niet voor iemand anders. Alle meer reden waarom het noodzakelijk voor u om voorraad van uw eigen financiële situatie nemen en onderzoekt de resultaten u zitten getting.

De voordelen van ware zelfzorg FAR opwegen tegen de voordelen van worden gestrikt, monetarily of emotioneel aan iemand, iets of een schijnbaar onschuldig Fantasy. De Rescue Fantasy is een gevaarlijke haak om gepakt aan als het zal slechts je tegenhouden door het verhuren u denkt dat andere manier dingen zullen zelf uitzoeken en door het creëren een vals gevoel van veiligheid.

Life is niet zonder haar problemen maar persoonlijk voel ik zou eerder via blunder met duidelijkheid en doelgerichtheid, dan laat andere mensen en omstandigheden run mij. Dus de vraag is niet 'Kan iemand op u rekenen? " maar "kunt u rekenen op jezelf?"

Ps I Love kijken naar mijn klanten maken grote stappen in hun relatie geld en kijk hoe ze ambachtelijke hun leven om hun prioriteiten, interesses en talenten. Ik voel me werkelijk bevoorrecht om een deel van hun proces. Als u klaar bent om hetzelfde te doen voor jezelf, leer meer over de nieuwe financiële programma, onze tweewekelijkse Telegroup wanneer we kijken naar uw geld relatie van de emotionele en praktische aspecten.

No comments:

Post a Comment