Hypotheken, True Kosten Revealed - Survey, Valuation & Legal Vergoedingen

Er bestaan drie niveaus van beoordeling die kan worden uitgevoerd aan uw woning, een 'basic' waardering, van een huis-kopers rapport en een volledig structureel onderzoek. De laatste twee zijn voorbereid voor de cliënt, terwijl de eerste is voor de kredietgever, hoewel vaak het aanvrager ontvangt een afschrift.

Alle geldschieters nodig een "basisenquête" om ervoor te zorgen dat de woning die ze van een hypotheek voorzien is van de geluidskwaliteit, zonder duidelijke structurele defecten.

S
De tweede optie is een "homebuyers rapport" dat een meer gedetailleerde beoordeling van de oppervlakkige toestand van de woning en kost ongeveer 500 pond geeft

De meest uitgebreide evaluatie is een "full structurele enquête. Dit is een veel meer gedetailleerde versie van de basisenquête, die gewoonlijk zal blootleggen gebreken die niet meteen duidelijk. Het wordt aanbevolen voor oudere huizen.

Dergelijke onderzoeken zijn veel duurder en je kunt verwachten te betalen soms meer dan £ 1000. Echter, eventuele problemen worden gevonden met de eigenschap, dan kopers zal worden in een goede positie om een korting te onderhandelen, en dus krijgen een goedkopere hypotheek. Bovendien zorgt ervoor dat u zich bewust zijn van alle gebreken, vóór het plegen van een aankoop zou kunnen zijn een zeer kostbare vergissing.

Ofwel een huizenkopers verslag, of een volledige structurele enquête zijn nuttig gedaan te hebben als u een huis te kopen voor de eerste keer.

Voor veel mensen die opnieuw hypothekeren hun eigendom, een "hypotheek taxatie" zal ervoor zorgen dat het bedrag dat ze lenen is ten opzichte van de eigendom wordt gehypothekeerd.

U kunt verwachten om omhoog van 150 pond te betalen, afhankelijk van de grootte en de aankoopprijs van de woning.

Net als bij andere onderzoeken, zullen Sommige kredietverstrekkers bieden deze service gratis. Het is ook vaak voor wanneer praktijk verkrijgen van een verslag van huizenkopers of volledige structurele enquête dat zij worden gebundeld met de geldgevers waardering - en de vergoeding voor de 'starters' overzicht van de volledige enquête heeft betrekking op zowel structurele verslagen ..

ELAN is de term voor alle juridische werkzaamheden die betrokken zijn bij de aankoop van een huis, waarvan de kosten sterk varieert van 400 pond naar £ 1,500.

De exacte kosten zullen afhangen van de gebruikte advocaat, de omgeving, de waarde van het huis en de verrichte werkzaamheden. ELAN is vaak een langzaam proces, zoals de notaris heel wat werk te doen heeft.

Meestal de totale vergoeding zal worden gemaakt van:


Plaatselijke autoriteiten zoeken vergoedingen

Milieu-en afvoer zoek vergoedingen

Land griffierecht

Telegrafische transfersom

Notarissen 'administratiekosten

Zegelrecht (op dit moment voor de eigenschappen van meer dan £ 120.000)

Opmerkelijk is dat enkele van de zoekopdrachten die gebruikt worden om te worden uitgevoerd door advocaten op kopers 'namens nu deel uitmaken van de Home Informatie Packs (HIPS) dat verkopers moeten aspirant-kopers voor een aankoop doorloopt.

Een gemakkelijke manier om te besparen op juridische kosten is een licentie transportbezorger gebruiken in plaats van een advocaat. Hoewel ze vaak moeilijker te vinden, de werkzaamheden die zij doen, is vaak niet van mindere kwaliteit dan een advocaat. Met beide al, het loont om te controleren of hun geloofsbrieven en voor extra gemoedsrust, krijgen via een persoonlijke aanbeveling.

Je moet ook controleren of uw wettelijke vertegenwoordiger aanvaardbaar is voor de kredietgever. De meeste geldschieters zijn beperkingen opgelegd en niet zal accepteren om de onderneming uit te voeren de overdracht voor hun rekening.

No comments:

Post a Comment