Monitoring en beheren van uw Money Manager

Investment prestaties niet zomaar; er moet een proces in plek om superieure resultaten te krijgen. Er zijn bijna 15.000 onderlinge fondsen beschikbaar voor u investeren inch Hoe bepalen jullie welke de juiste is voor u? Zodra u selecteert degenen die precies voor u hoe doen uw maatregel uw succes? Geld voederbakken zijn mensen en zij moeten gecontroleerd en gemeten; zij moeten verantwoordelijk worden gehouden voor hun resultaten. U hoeft niet zeer voor gemiddelde fondsgrootte prestaties (betalen< slechts investeren in indexen).

Boven het gemiddelde fondsrendement gebeurt niet per ongeluk. Om bovengemiddeld fondsrendement te behalen, moet u meten en controleren. Als u niet van plan om dat te doen, iemand die het voor je doen huur of stok met indexen.Zodra u selecteert een manager, moet u regelmatig toezicht hen. Rendementen uit het verleden niet alleen geen voorspellende waarde hebben voor de toekomst, maar in veel gevallen, de prestaties uit het verleden was het resultaat van geheel andere omstandigheden en mogelijk geheel andere mensen dan degenen die verantwoordelijk zijn uw account vandaag. Ik zou je aanraden gebruik maken van de volgende acht factoren:

1 De wederzijdse fonds moet minstens drie jaar oud. Heeft een team of een individu beheren het fonds? Hoe lang heeft de huidige teammanager geweest lopende de portefeuille?

2 Het fonds moeten een minimum van +75000000 dollars onder beheer

– 3 De bedrijven moeten in overeenstemming zijn met de stijl. Zij moeten niet meer dan 20% van de portefeuille geïnvesteerd in niets activaklassen. Bijvoorbeeld: Een Large Cap Groei product dient houd geen meer dan 20% in contanten, vastrentende en / of internationale effecten.

4. Correlatie met stijl of peer groep: het Fonds dient sterk gecorreleerd om het actief klasse van de investering optie. Met andere woorden, indien zij beheersautoriteit klein bedrijf voorraden, Zorg dat ze daadwerkelijk worden investeren in kleine voorraden.

5 Zorg de onderlinge stabilisatiefondsen beleggingsprestaties is verhouding tot het risico ze nemen. U kunt maatregel een tegoeden risico via de Alpha en Sharpe ratio.

6. De middelen die de prestaties moet worden beoordeeld ten opzichte van haar peer group ruil voor de 1,3 en 5 jaar cumulatieve rendement.

7 Het fonds expense ratio en worden geen vergoedingen in het onderste kwartiel (de duurste).

8 Er mogen geen ervaren organisatorische problemen en dezelfde portfolio management-team moet in de plaats zijn voor minstens twee jaar.Na deze acht stappen zal een lange weg te gaan om je te helpen selecteren en monitoren van een Money Manager voor jou. Een geweldige bron voor deze informatie kan worden gevonden bij Morningstar.

No comments:

Post a Comment